2. Çorlu Cadde Festivali Başlıyor

Orjinal Resim

Kentimizin ekonomisini canlandırmak amacıyla bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Çorlu Cadde Festivali başlıyor. Pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak festival bir hafta sürecek.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile düzenlenen 2. Çorlu Cadde Festivali 25 Ekim 2021 Pazartesi günü başlıyor. Salih Omurtak Caddesi ile Kumyol Caddesi arasında düzenlenecek olan festivalde cadde esnafı etkinliğe özel indirimler yapacak. Festivale özel indirim ve sürprizlerin olacağı festival pek çok kültür-sanat etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

Festival Kortej ile Başlayacak

Festival, 25 Ekim Pazartesi saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan açılış korteji ile başlayacak. Atatürk Meydanı’ndan başlayacak olan korteje Edirne Bando Takımı’nın birbirinden güzel şarkıları eşlik edecek. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ise Retrobüs Konseri düzenlenecek. Ayrıca saatler 12.00’ı gösterdiğinde Hanımeli Çarşısı da kurulacak. Hanımeli Çarşısı, festival boyunca her gün saat 12.00’da Atatürk Meydanı’nda kurulmaya devam edecek.

“Pijamalı Adamlar” Sahnelenecek

Festivalin 2. günü saat 20.00’da Atatürk Meydanı’nda Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlenecek. Festivalin 3. günü saat 18.00’da Çorlu Belediyesi Bando Konseri düzenlenecek ve ardından saat 19.00’da Pijamalı Adamlar Tiyatro Oyunu sergilenecek. Etkinliklerin tamamı yine Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Koray Avcı Konseri Düzenlenecek

28 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni düzenlenecek. Saat 18.00’da ise Çorlu Belediyesi Bando Konseri birbirinden güzel şarkılarla Çorlulu dinleyicileri ile buluşacak. 29 Ekim Cuma günü ise Atatürk Meydanı’nda saat 10.00’da Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı & Geçit Töreni icra edilecek. Saat 14.00’da Askeri Bando Konseri tarafından keyifli bir konser dinletisi yapılacak. Saatler 19.00’ı gösterdiğinde ise Atatürk Meydanı’ndan Cumhuriyet Parkı’na doğru Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından saat 20.00’da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Koray Avcı konseri başlayacak.

30 Ekim Cumartesi yani festivalin 6. günü 14.00’da Atatürk Meydanı’nda Edirne Bando Takımı Konseri düzenlenecek. 31 Ekim Pazar günü ise Trakya Zumba Team eşliğinde Atatürk Meydanı’nda eğlenceli bir spor etkinliği olan Zumba dans gösterisi sergilenecek.

2. Çorlu Cadde Festivali’nin son günü olan 1 Kasım 2021 Pazartesi günü Çorlu’nun Düşman İşgalinden Kurtuluşu dolayısıyla saat 10.00’da Atatürk Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek. Ardından 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlama Programı düzenlenecek. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde düzenlenecek Çorlu Belediyesi Bando Konseri ile festival sona erecek.

Çorlu’ya Festival Havası Hâkim Olacak

Festival süresince kültür-sanata etkinliklerinin yanı sıra dükkânlarda alışverişi teşvik etmek amacıyla ekstra indirimler düzenlenecek. Festivale katılanlar el emeği ürünlerin sergilendiği Hanımeli Çarşısı’ndan tiyatroya, konserlerden Zumba gösterisine kadar pek çok farklı etkinliğe katılma fırsatı yakalayacak.

2. Çorlu Cadde Festivali’ne ve festival süresince gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşlarımız davetlidir.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    22.10.2021 15:02:42
  • Okuma Sayısı
    6846

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l