Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü Sezonu Açtı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) sezon açılışını törenle yaptı. Törende konuşan Başkan Sarıkurt, "Bu şehirde potansiyel var. Çalıştıkça hep beraber başarılı olacağımıza sonuna kadar inanıyor, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) sezon açılış töreni dua okunarak kurban kesimi ile başladı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Spor Komisyonu Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanı ve yöneticileri, futbol antrenörleri, ÇBFK kadın ve erkek futbol takımlarının oyuncuları ile veliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'nun sportif olarak önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Yeni sezon açılışı için bir araya geldiklerini belirten Başkan Sarıkurt, "Ben konuşmama öncelikle antrenörlerimize ve belediye meclis üyelerimize huzurlarınızda değerli katkıları için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Kentimiz büyüyen bir ticaret şehri. Tabi bunun dışında Çorlu'muzun aynı zamanda da bir spor şehri olması için gayret gösteriyoruz. Farklı yerlerde farklı tesisleri var etmek için uğraşıyoruz. Basketbolda, voleybolda, güreşte ve daha birçok spor dalında başarılıyız. Futbolda da sizlerle beraber şehirce başarılı olacağımıza kalpten inanıyorum. Siz yeter ki tebessüm edin, siz yeter ki çalışın... Biz sizler için canı gönülden çalışmaya devam edeceğiz.

Velilerimize ayrıca teşekkür etmem lazım. Ben de evlat babasıyım; bu çocuklarımız başarılı oluyorlarsa, gayret gösteriyorlarsa velilerimizin katkısı çok önemli. Ben yoğun tempoda bir türlü çocuklarıma yetişemiyorum. Sizler çocuklarınıza zaman ayırabiliyorsunuz, emek harcıyorsunuz. En büyük teşekkürlerden bir tanesi de siz velilerimiz için. Bu şehirde potansiyel var. Biz beraber oldukça, beraber çalıştıkça, birbirimize güzel baktıkça hep beraber başarılı olacağımıza sonuna kadar inanıyor, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Sarıkurt konuşmasının ardından İstanbul'da Arena Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvada 2007 yaş grubunda şampiyon olan ÇBFK Futbol Takımı ile aynı turnuvada averajla 2. olan 2008 yaş grubu ÇBFK Futbol Takımı oyuncuları ile bir araya gelerek sporcuları kutladı.

Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) sezon açılış töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    29.09.2021 14:20:21
  • Okuma Sayısı
    2264

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l