Taksit Ödemesi İçin Son Gün 30 Eylül

7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 5. taksit ödemeleri 30 Eylül 2021 Perşembe günü sona erecek.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 5. taksit ödemelerinin 30 Eylül 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Kum yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız belediyemize olan geçmiş yıllara ait vergi borçlarını 7256 sayılı kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmışlardı. Söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 30 Eylül 2021 Perşembe gününe kadar borç yapılandırma taksitlerini ödemeleri gerekiyor. Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler." dedi.

Başkan Yardımcısı Kum ayrıca veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak doğabilecek mağduriyetlere karşı ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulundu.

9.09.2021 10:32:17