Kentimizi “Bisiklet Park İstasyonları” ile Donatıyoruz

Orjinal Resim

'Bisiklet Yolu' projesiyle birlikte hayata geçirilmeye başlanılan 'Bisiklet Park İstasyonları' uygulamaları kent genelinde devam ediyor.

Çorlu'nun muhtelif noktalarında yer alan ibadethane, durak, kafe, okul ve sosyal tesislerde bisiklet park istasyonu montajı yaptıklarını belirten Başkan Sarıkurt, "Bisiklet yollarının güzergâhına monte ettiğimiz 150 adet bisiklet park istasyonunu halkımızın hizmetine sunduk. İstasyonlar ücretsiz olarak hizmet verecek. Çevre dostu bir proje olan bisiklet yolu projemiz ile bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istiyoruz. Sıfır emisyonlu bir ulaşım yöntemi olan bisiklet ile daha sağlıklı bir çevre de mümkün.

“Kademeli Olarak Mesafeler Artacak”

Şu anda 1 kilometresini tamamladığımız ve ilk etapta 12.5 kilometreye ulaşacak olan projemiz ile kentimizi bisiklet yolu ağlarıyla öreceğiz. Kademeli olarak bu mesafeler daha da artacak. Halkımızın sağlıklı ulaşım aracı olan bisiklete yönelebilmesini sağlayabilmek için gerekli altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl tamamlayacağımız bisiklet yolu çalışmalarımızın ardından yeni bisiklet yolları için planlama yapacak ve daha uzun ve geniş bir alanda bisiklet yollarımızı devreye sokacağız." dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    8.09.2021 10:21:20
  • Okuma Sayısı
    1969

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l