Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca iki adet ek gündem maddesinin de Meclis gündemine alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Çorlu Belediyesi eylül ayı meclis gündemine geçilmeden önce Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’da belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis’e bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Ardından Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan da Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çorlu genelinde gerçekleştirilen yol çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Eylül ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı (Cem Vakfı) Yenice Şubesi tarafından belediyemiz ile ortak proje geliştirilmesi talebinin görüşülerek belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Nusratiye Mahallesi’nde bulunan bir taşınmazın bisiklet meydanı yapılması amacıyla tahsisinin talep edilmesi hususunun görüşülmek üzer Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Plan ve Bütçe Komisyon raporu Meclis Üyesi Değer Kara tarafından Meclis’e okundu ve oy çokluğuyla kabul edildi.

- İçişleri Komisyonu raporu Meclis Üyesi Fahri Sangdıç tarafından Meclis’e okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu Meclis Üyesi Cihan Kaygusuzoğlu tarafından Meclis’e tek tek okunarak oylandı ve kabul edildi.

- Bülent Ecevit Bulvarı’nda bisiklet yolu yapılması konusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile protokol yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Hürriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan, engelli vatandaşların kullanabilmesi için tasarlanan parkın adının “Çorlu Kent Konseyi Parkı” konulması konusunun görüşülmek üzere İçişleri Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    1.09.2021 16:37:37
  • Okuma Sayısı
    945

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l