Ziyabey Caddesi´nde 2. Etap Tamamlandı

Şeyhsinan Mahallesi'nde yer alan 1.400 metre uzunluğundaki Ziyabey Caddesi'nde yürütülen 2. etap çalışmaları tamamlandı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yol yapım ve asfalt serim çalışmaları kapsamında Ziyabey Caddesi'nde 2. etap sona erdi.

866 metre uzunluğundaki caddeye yaklaşık olarak 16.000 ton yol dolgu malzemesi seren ekipler, dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2.600 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirildi.

Yol yapım ve asfalt binder serim çalışmalarının tamamlandığı Ziyabey Caddesi'nde kısa süre içerisinde kaldırım yapımına başlanılacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise caddede asfalt aşınma tabakası serimi gerçekleştirilecek.

23.08.2021 11:42:29

FOTOĞRAFLAR