Ekiplerimiz Asfalt Kilit Taşı ve Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri; Cemaliye Mahallesi Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak, Kemalettin Mahallesi Göçmenler Sokak, Papatya 1. Sokak ve Kırkova Caddesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Eski Çerkezköy Caddesi'nde 2. etap çalışmalarına başlayan ekipler, TESKİ, TREDAŞ ve telekomünikasyon kurumlarının altyapı çalışmalarını tamamladığı alanlarda alt temel, temel ve binder asfalt serimine başladı. Cemaliye Mahallesi Papatya 1. Sokak üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında alt temel ve temel işlemleri kısa süre içinde tamamlanarak binder asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Kırkova Caddesi'nde de faaliyetlerini sürdüren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri alt temel, temel ve kazı çalışmalarına devam ediyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından asfalt serimleri yapılarak yol trafiğe tamamen açılacak.

Öte yandan Göçmenler Sokak'ta temel ve alt temel çalışmalarını tamamlayan ekipler üst yapı çalışmalarına başladı. Kaldırım yapımı öncesinde zemin hazırlıklarını sürdüren ekipler bir yandan da kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirirken, Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak'ta ise kaldırım çalışması yaptılar.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    30.07.2021 12:03:34
  • Okuma Sayısı
    1156

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l