Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası Başlıyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takım Kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın anısına düzenlenen ödüllü sokak basketbol turnuvası başlıyor.

30 Temmuz - 1 Ağustos 2021 tarihlerinde üç gün sürecek ve Hürriyet Mahallesi Nazım Hikmet Ran Parkı basketbol sahasında düzenlenecek turnuva 5 farklı yaş grubunda ve kadın/erkek kategorilerinde gerçekleştirilecek.

2001 ve öncesi doğumlular, 2002-2003 doğumlular, 2004-2005 doğumlular, 2006-2007 doğumlular ve 2008 ve sonrası doğumlular kategorilerinde 55 takım ve 250 sporcunun katılması beklenen Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası, 30 Temmuz 2021 Cuma günü saat 16.00'da hava atışıyla başlayacak ve ilk maçın ardından ödüllü şut yarışması gerçekleştirilecek.

Turnuvanın ikinci gününde katılımcı takımlar için düzenlenen kültür turunun ardından müsabakalara devam edilecek. Saat 19.00'da Fitness Park ekibi tarafından CrossFit şovu ve ardından Trakya Zumba Team tarafından zumba etkinliği gerçekleştirilecek. Günün sonunda ise ödüllü şut yarışması ve takımların üçüncülük müsabakaları oynanacak.

Turnuvanın son gününde saat 16.00'da başlayacak olan çeyrek final maçlarının ardından yarı final müsabakaları oynanacak. Ödüllü smaç yarışması ve üçlük final yarışmasının ardından Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası’nda final müsabakaları oynanacak ve son olarak kupa töreni gerçekleştirilecek. Turnuva, Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası'nın gerçekleştireceği mini konser ile sona erecek.

27.07.2021 13:50:12