Memduh Şevket Esendal Caddesi´nde Çalışmalar Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şeyhsinan Mahallesi sınırları içinde yer alan Memduh Şevket Esendal Caddesi'nde başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

1. ve 2. Etap Çalışmaları Tamamlandı

Çalışmaların 1. etabında 18 personelin yer aldığı yol ekipleri, 505 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yola zemin iyileştirme çalışmaları kapsamında 469 ton balans, 2.150 ton tüvenan olmak üzere toplamda 2.619 ton yol dolgu malzemesi serdi.

Memduh Şevket Esendal Caddesi'nde yapılan dolgu ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda 2. etap tamamlandı. 17 personel ile yürütülen çalışmalar kapsamında 615 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirildi.

3. Etap Çalışmaları Kısa Süre İçinde Başlayacak

Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri tarafından yürütülen 1. ve 2. etap çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Memduh Şevket Esendal Caddesi'nde kaldırım çalışmaları ve ardından asfalt aşınma tabakası serimi gerçekleştirilecek.

17.06.2021 11:43:40

FOTOĞRAFLAR