Tahtalı Cami Sokak´ta 1. ve 2. Etap Çalışmaları Tamamlandı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt ekipleri tarafından Tahtalı Cami Sokak'ta yürütülen yol ve asfalt çalışmalarında birinci etap tamamlandı.

Trafik akışının oldukça yoğun olduğu bölgelerden biri olan Cemaliye Mahallesi Tahtalı Cami Sokak'ta geçtiğimiz mayıs ayı içinde çalışma başlatan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 14 araç ve 18 personelden oluşan yol ekipleri, zemin iyileştirme çalışmaları kapsamında 148 metrelik yola yaklaşık olarak 4 bin 500 ton yol dolgu malzemesi serimi gerçekleştirerek 1. etap çalışmalarını tamamladı.

Asfalt Binder Serimi Gerçekleştirildi

Yol dolgu ve zemin hazırlıkları devam ederken yolda ikinci etap çalışmaları kapsamında asfalt binder tabakasının serim işlemine başlayan ekipler, 11 araç 17 personel ile 852 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

3. Etap Çalışmaları Başlayacak

Yol dolgu çalışmaları ve asfalt seriminin tamamlanmasının ardından Tahtalı Cami Sokak'ta ekipler tarafından kaldırım çalışmalarına başlanılacak. Üçüncü etap çalışmaları kapsamında kaldırım yapımının tamamlanmasının ardından yola asfalt aşınma tabakası serilerek çalışmalar tamamlanacak.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.06.2021 15:41:06
  • Okuma Sayısı
    1690

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l