ÇBSK Namağlup Üst Tura Yükseldi

Orjinal Resim

Erkekler ve Kadınlar Voleybol Bölgesel Lig grup maçları tamamlandı. Müsabakalar sonunda kadınlarda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), erkeklerde ise Çorlu Voleybol Spor Kulübü namağlup bir üst tura yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 yılı Erkek ve Kadınlar Bölgesel Lig grup maçları Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda oynandı. Müsabakalara kadınlarda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Çorlu Ata Gelişim Spor, Tekirdağ Saray Marmara Spor ve Aden Koleji Spor Kulübü; erkeklerde ise Çorlu Voleybol Spor, Çorlu Çağdaş Spor ve Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okulu Spor Kulübü katıldı.

Üç gün boyunca devam eden Kadınlar Bölgesel Lig grup maçları sonunda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ata Gelişim Spor ve Saray Marmara Spor takımlarını 3-0, Aden Koleji Spor Kulübü’nü ise 3-2 mağlup ederek grubu lider olarak tamamladı ve ikinci tura yükseldi.

Erkeler Voleybol Bölgesel Lig maçları sonunda Çorlu Voleybol Spor ilk gün oynadığı müsabakada Çerkezköy Atatürk İlkokul Spor Kulübü'nü 3-0, ikinci gün karşılaştığı Çağdaş Spor'u 3-1 mağlup etti ve grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.

Maç sonunda açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, müsabakalar sonunda rakiplerini yenerek namağlup bir üst tura yükselen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Çorlu Voleybol Spor Kulübü’nü tebrik ederek ikinci turda başarılar diledi.

Öte yandan Voleybol Bölgesel Lig 2. Tur Müsabakaları, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenecek takvim çerçevesinde farklı şehirlerde oynanacak.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    14.06.2021 14:14:52
  • Okuma Sayısı
    1442

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l