Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası Kalpleri Fethetti

Orjinal Resim

Euro 2020'de mücadele eden A Millî Futbol Takımımıza destek olmak amacıyla harekete geçen Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası hazırladığı marş ile kalpleri fethetti.

Yaklaşık bir aylık çalışmanın sonunda söz ve müziği Ömer İşler ve Doğuş Kop'a, düzenlemesi Burakcan Güneren'e ait olan marş, sosyal medya ve dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren büyük beğeni topladı. Umut Kaplan, Ayça Özenbaş, Ömer İşler, Burakcan Güneren, Bora Doğu, Eren Asker, Doğuş Kop ve Kadir Yılmaz A Millî Takım marşını birlikte çalıp seslendirdiler.

Tema: “Bizim Çocuklar”

“Bizim Çocuklar” temasıyla Çorlu'da Atatürk Evi, Atatürk Anıtı ve General Basri Saran Stadı'nda çekimleri yapılan klip konusunda açıklamada bulunan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası Şefi Umut Kaplan, “A Millî Takımımızın verdiği başarılı mücadelenin ardından yaklaşık bir ay önce arkadaşlarımız ile birlikte Euro 2020 ile ilgili bir çalışma yapmaya karar verdik. Marşımızın sözlerini yazmak yaklaşık olarak 15 gün sürdü.

Marşa Özel Söz ve Müzik

Doğuş Kop ve Ömer İşler'in sözlerini yazmasının hemen ardından çalışmalarımıza başladık ve marşımızı seslendirdik. Düzenleme ve aranjesini ise Burakcan Güneren yaptı. Klipte oynayarak projeye destek veren Nisa Özenbaş, Minel Doğu, Nilay Şişkooğlu, Yaren Öztürk, Okan Can Açık, Yiğit Demirperçin, Ebubekir Aka ve Alperen Dede'ye de heyecanımıza ortak oldukları ve klipte yer aldıkları için ayrıca teşekkür ederim.

Şef Kaplan: “Heyecanımız Büyük”

Büyük bir heyecan ile hazırladığımız bu marş hepimizi çok etkiledi ve bir klip çekmeye karar verdik. Çektiğimiz klibi de ülkemizle paylaşmak istedik. A Millî Takımımızın ilk maçı da bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Açılış maçı öncesinde oyuncularımıza destek olmak istedik. İlk maçın ardından milli takımımızın final maçını da oynaması da en büyük dileğimiz. Umarım uğur getiririz. Milli takımımıza başarılar diliyor ve Çorlu'dan kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    11.06.2021 15:38:29
  • Okuma Sayısı
    1787

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l