Omurtak Caddesi Kısa Süre İçinde Yeniden Trafiğe Açılacak

Orjinal Resim

TREDAŞ tarafından Salih Omurtak Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarında 1. etap tamamlandı. Asfalt serim çalışmalarını başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kısa süre içinde caddeyi yeniden trafiğe açacak.

Salih Omurtak Caddesi'nin Atatürk Meydanı ile Tarihi Belediye Binası (Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi) arasında kalan kısımda Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından başlatılan elektrik ve aydınlatma hatlarını yenileme çalışmalarında ilk etap sona erdi. TREDAŞ ekipleri Atatürk Meydanı ile Çeşme Durağı arasında kalan kısımdaki çalışmaların ardından Çeşme Durağı ve Tarihi Belediye Binası arasındaki altyapı çalışmalarını da tamamladı. TREDAŞ ekipleri ana caddenin yanı sıra Fabrika Sokak'ta da aydınlatma hatları için altyapı çalışması gerçekleştirdi.

Hatların yenilenmesi ve aydınlatma direklerinin konulacağı noktalarındaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazı çalışmalarının yapıldığı bölgenin büyük bir kısmında asfalt serimi gerçekleştirdi.

Öte yandan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Salih Omurtak Caddesi'nde elektrik ve aydınlatma hatlarını yenileme ve asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Sahada yapılması gerekenler ve eksik gördüğü konular hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Sarıkurt, ekiplerin çalışmalarını 2-3 günlük süre içinde tamamlayacaklarını ve ardından caddenin yeniden trafiğe açılacağını söyledi.

Birinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından TREDAŞ ekipleri tarafından trafik akışının yoğun olmadığı akşam saatlerinde aydınlatma direklerini yenileyerek çalışmalarını tamamlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Salih Omurtak Caddesi yeni bir görünüme kavuşacak.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.05.2021 14:47:43
  • Okuma Sayısı
    1642

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l