TREDAŞ´ın Çalışması Sebebiyle Omurtak Caddesi Trafiğe Kapanıyor

Orjinal Resim

Şehrimizde elektrik dağıtım işleminden sorumlu olan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) altyapı çalışmalarına devam ediyor. Salih Omurtak Caddesi’nde başlayacak olan altyapı çalışması sebebiyle cadde bir süre araç trafiğine kapalı olacak.

TREDAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan elektrik ve aydınlatma iletim hatlarının yenilenme çalışması kapsamında 23.04.2021 Cuma günü saat 23.00 itibarıyla Vakıf Bank (Atatürk Meydanı) ile Tarihi Belediye Binası arasındaki yolda (Salih Omurtak Caddesi) gerçekleştirilecek aydınlatma çalışması kapsamında 12.05.2021 Çarşamba gününe kadar cadde araç trafiğine kapalı olacak.

Aydınlatma Direkleri Sökülecek

Pandemi şartlarını avantaja çevirerek sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde hızlandırılacak çalışmaların Ramazan Bayramı öncesi 12.05.2021 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. TREDAŞ ekiplerince eski ve yetersiz aydınlatma direkleri sökülerek yerine aydınlatma kapasitesi yüksek modern şehir armatürleri konulacak. Böylelikle bölgenin yeni bir görünüm kazanması ve elektrik hatlarının yenilenmesi ile birlikte elektrik kesintilerinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. TREDAŞ tarafından yürütülecek çalışmalarda mevcut üstyapılara asgari oranda zarar verilmesi amacıyla projelendirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince üstyapı çalışması olarak asfalt ve granit montajı yapılacak.

Belirli Otobüs Hatlarının Güzergâhı Değişti

Bu süreçte özellikle şehrimizde toplu taşıma hizmeti sağlayan Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (Tekulaş) firmasına ait ve Salih Omurtak Caddesi’nin ilgili kısmından geçen 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 9 no’lu otobüs hatları da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu’nun kararınca geçici olarak doğu-batı istikametinde Atatürk Bulvarı’nı ve batı-doğu istikametinde ise Kumyol Caddesi’ni kullanacak.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    22.04.2021 16:17:32
  • Okuma Sayısı
    1474

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l