Araç Parkurumuzu Genişletiyoruz

Çorlu Belediyesi tarafından, hizmetlerin daha etkin ve verimli sürdürülebilmesi amacıyla Devlet Malzeme Ofisi (DMO)’nden iş makinesi alımı gerçekleştirildi.

Daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü için yapılan alımların ardından Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi'ne sipariş edilen 1 adet damperli kamyon ve 1 adet mini silindirin alım işlemi tamamlanarak Çorlu Belediyesi'ne teslim edildi.

Yeni iş makineleri Cumhuriyet Meydanı'nda sergilenirken alınan iş makinelerinin 2021 yılında yoğun olarak gerçekleştirilecek yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına katkı sağlayacağı ifade edildi. Talepler doğrultusunda Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Devlet Malzeme Ofisi'nden iş makinesi alımlarına devam edileceği belirtildi.

19.04.2021 12:26:31