Bahar Dönemi Kurslarımız Devam Ediyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar dönemi çocuk ve yetişkin kursları devam ediyor.

Çorlu Belediyesi 2021 yılı bahar dönemi ücretsiz kurslar sosyal mesafe kurallarına uyarak sürdürülüyor. Eğitmenler çocuklar için İngilizce, el sanatları, resim, işaret dili, satranç, mental aritmetik ve halk oyunları; yetişkinler için ise el sanatları, bilgisayar, İngilizce ve halk oyunları dallarında kursiyerlere eğitim veriyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kursiyer yoğunluğunun sınırlı miktarda tutulduğu kurslar Kültür Müdürlüğü ve Atatürk Kent Enstitüsü'nde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, mevcut kurslara yenilerinin de ekleneceğini ifade ederek, "Yeni dönem kurslarımız için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Halen devam eden İngilizce, el sanatları, resim, işaret dili, satranç, mental aritmetik ve halk oyunları kurslarımıza yaz döneminde modern dans ve bale, keman, flüt, bateri ve gitar ile talep doğrultusunda piyano derslerimizi de ilave edeceğiz. Kurslarımızı pandemi şartlarına göre yeniden düzenleyerek kursiyer sayımızı da artırmayı planlıyoruz." dedi.

Kültür Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurs programı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 0(282) 684 76 71 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.04.2021 14:59:16
  • Okuma Sayısı
    4428

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l