Personelimizin Afet Bilinci Eğitimleri Tamamlandı

Orjinal Resim

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca 2021 yılının “Türkiye Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesinin ardından Çorlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitim çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çorlu Kaymakamlığı tarafından ilçemizde 2021 yılında Afet Bilinci Eğitimi verilmesi için hedef kitlelerin belirlendiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, "Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt'un kontrolünde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan eğitim programı kapsamında başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve belediyemizde görevli 866 personel eğitime tabi tutulmuştur.

8-19 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde görevli eğitmenler tarafından verilmiştir.

Elde edilen veriler ışığında belediye hizmetlerimizin etkinliğini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim faaliyetlerimize kurumlarımızın talimatları ve belediye personelimizin gereksinimleri doğrultusunda geniş kapsamlı olarak devam edeceğiz." dedi.

Başkan Yardımcısı Çolpan ayrıca Çorlu'da 140 bin kişiye Çorlu Belediyesi ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülecek eğitim çalışmaları kapsamında afet bilinci eğitimi verilmesinin planlandığını sözlerine ekledi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    22.03.2021 14:53:32
  • Okuma Sayısı
    1398

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l