Kilit Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi ilçe genelinde kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sürdürülen planlı çalışmalar doğrultusunda Seymen ve Sarılar Mahallelerinde kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca Kemalettin Mahallesi Dere 4. Sokak’ta yayaların daha rahat yürüyebilmesi için hasar gören kilit taşları tamir edildi.

Ekipler tarafından Önerler Mahallesi’nde devam etmekte olan kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Önerler Mahallesi’nin ardından Şeyhsinan Mahallesi İnciçiçeği Sokak’ta çalışmalara başlayan ekipler, kilit taşı döşeme çalışması öncesinde hazırlık yaparak zemindeki yükseklik farklarını eşitlediler.

‘Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor’

Devam etmekte olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Geçtiğimiz hafta Önerler Mahallemiz de dâhil olmak üzere Seymen, Kazımiye ve Hürriyet Mahallelerimizi ekiplerimizle birlikte gezerek çalışmalarımızın aşamalarını incelemiştik. Tamamlanan çalışmalarımızın ardından aralıksız hemen yeni bölgelerimizde çalışmalarımıza başladık.

‘Kent Estetiğine Önem Veriyoruz’

Çorlu Belediyesi olarak hem kent estetiğine hem de vatandaşlarımıza kaliteli yaşam alanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Pandemi koşullarına ve soğuyan hava şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çorlu için çalışmaktan ve emek vermekten mutluyuz.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    7.12.2020 14:18:58
  • Okuma Sayısı
    1063

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l