Fen İşleri Ekipleri 7 Farklı Mahallede Eş Zamanlı Çalışıyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi kent içi ulaşımı kolaylaştırmak ve kent estetiğini geliştirmek amacıyla kilit taşı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sürdürülen planlı çalışmalar doğrultusunda 7 farklı mahallede aynı anda kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Nusratiye Mahallesi Menzil Sokak’ta, Kemalettin Mahallesi Kocatepe 3. Sokak’ta, Seymen Mahallesi ve Sarılar Mahallesi’nde kilit taşı çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da Hürriyet Mahallesi Meşe Sokak’ta kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar Titizlikle Sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Nusratiye Mahallesi Alagül Sokak, Şeyhsinan Mahallesi İnciçiçeği Sokak ve Önerler Mahallesi İstikbal 15. Sokak’ta gerçekleştirilecek kilit taşı döşeme öncesindeki hazırlık çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor. Bu çalışmaların yanı sıra ekipler eş zamanlı olarak asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.

‘Mahallelerimizde İncelemede Bulunuyorum’

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, “Her fırsatta mahallelerimizde keşfe çıkıyor hem ekiplerimizin çalışmalarını inceliyorum hem de vatandaşlarımızın sesine kulak veriyorum. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına yol yapım, onarım ve kilit taşı çalışmalarına büyük önem veriyoruz.

‘Gurur Tablomuz’

Tamamlanan çalışmalarımız bizim gurur tablomuz. Devam etmekte olan çalışmalarımız ise vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için harcadığımız emeklerimizin bir göstergesi. Pandemi koşullarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir Çorlu için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    25.11.2020 12:02:34
  • Okuma Sayısı
    1845

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l