Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kasım ayı meclisinde alınan kararlar şu şekilde oldu:

- Meclis toplantılarının kayıt altına alınması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Hıdırağa Mahallesi’nde Çorlu Belediyesi’ne ait bir parselin katı atık aktarma istasyonu olarak kullanılmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İçkili yer bölgesi taleplerinin görüşülmek üzere İçişleri Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün talepleri için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne araç alınması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- İçişleri Komisyonu raporu Meclis Üyesi Oya Asıl tarafından Meclis’e okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

- Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu raporu Meclis Üyesi Mert Yılmaz tarafından Meclis’e okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar planı değişiklik taleplerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu Meclis Üyesi Kemal Ergin tarafından Meclis’e tek tek okunarak oylandı ve komisyon kararları oy birliğiyle kabul edildi.

- Meclis gündemine geçilmeden önce ek gündem olarak Meclis’e sunulan 2 madde gündem maddesi olarak kabul edildi. İlk ek gündem maddesi oy birliğiyle görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edilirken ikinci ek gündem maddesi olan tahsis konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

4.11.2020 16:17:41

FOTOĞRAFLAR