Başkan Sarıkurt Cumhuriyet Çocuklarıyla Bir Arada

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayan Çorlulu çocuklar ile bir araya gelerek günün anısına onlara hediye takdim etti.

Pandemi dolayısıyla tüm şehirlerde olduğu gibi Tekirdağ’da da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına kısıtlama getirilmişti. Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayamayacaklarını öğrenen Çorlulu bir grup çocuk ise kendilerince bir etkinlik düzenleyerek kutlama organize ettiler. Rumeli Mahallesinde yaşayan bir grup çocuk, parkın yanındaki boş araziyi gösteri alanına çevirerek sandalyeler ile doldurdular. Balonlar ve Türk bayraklarıyla alanı süsleyen mahalleli çocuklar 29 Ekim coşkusunu hem kendileri yaşadılar hem de ailelerine yaşattılar. Kutlama programına İstiklal Marşımızı okuyarak başlayan çocuklar ardından şiirler ve marşlarla Cumhuriyet Bayramı heyecanını doyasıya yaşadılar.

Bayram Coşkusunu Doyasıya Yaşadılar

Aynı gün Reşadiye Mahallesinde de yine bir grup mahalleli çocuk sokaklara çıkarak şarkılar ve marşlar söyleyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılını sevinçle kutladılar. Çorlulu vatandaşların sosyal medya hesaplarından yayımladıkları kutlama görüntülerini gören Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, çocukları ziyaret ederek onlara günün anısına hediyeler takdim etti.

‘Kutlamaları Görünce Mutlu Olduk’

Rumeli ve Reşadiye Mahallelerinde cumhuriyet sevincini yaşayan çocuklarla bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızda o coşkuyu kendi mahallelerinde yaşayan ve cumhuriyeti hatırlatan çocuklarımız kutlama yapmışlardı. Bu kutlamalar sosyal medyaya yansımıştı. Biz de sosyal medyada o videoları görünce çocuklarımızla iletişim kurmak istedik.

‘Cumhuriyet Varsa Biz de Varız’

Çocuklarımızın bir araya gelerek böyle bir kutlama düzenlemeleri dolayısıyla çok mutlu olduk. Onlara küçük de olsa hediyeler hazırladık. Hem çocuklarımıza hem de ailelerine teşekkür ediyorum. Kazanımlarımızın hepsi cumhuriyet sayesinde. Cumhuriyet varsa biz de varız...” şeklinde konuştu. Çocukların bir kez daha gerçekleştirdiği şiir okuma gösterisini izleyen Başkan Sarıkurt etkinliğin devamında çocuklarla sohbet ederek günün anısına hatıra hediyelikler takdim etti.

‘Çocuklarımız Tekrar Bayram Sevinci Yaşadı’

Başkan Sarıkurt’un ziyareti dolayısıyla çocuklarının çok mutlu olduğunu belirten aileler, “Başkanımız sayesinde çocuklarımız bir kez daha bayram sevinci yaşadı. Onlara bu heyecanı yaşatan ve hediyeleriyle mutlu eden Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.11.2020 16:11:34
  • Okuma Sayısı
    1906

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l