Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ekim ayı meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- İçişleri Bakanlığı’na bağlı maliye müfettişi tarafından hazırlanan denetim raporu Meclis’in bilgisine sunuldu.

- 2021 Mali Yılı Performans Programı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu Belediyesi 2021 Yılı Ücret Tarifesinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu Belediyesi 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmelikte 14. Maddeye fıkralar eklenmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere taşıt alımı konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi tarafından Öner Tekin tarafından Meclis’e okundu ve oy çokluğuyla kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu Meclis Üyesi tarafından Kemal Ergin tarafından Meclis’e okundu ve oy çokluğuyla kabul edildi.

- Personel performansının değerlendirilmesi hususunda hazırlanan “Etkinlik Bazlı Performans Değerlendirme Yönergesi”nin görüşülmek üzere İçişleri Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu Ziraat Odası’nın Şeyshinan Mahallesi’nde odaya ait olan bir taşınmazı Muhittin Mahallesi’ndeki Çorlu Belediyesi’ne ait bir taşınmaz ile takas edilmesi talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde yer alan Kenan Evren heykelinin kaldırılması talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu 27 Ekim 2020 Salı günü saat 10.00 gerçekleştirilecek.

7.10.2020 16:19:48

FOTOĞRAFLAR