Namazgâh ve Hülya Sokak´ta Asfalt ve Kaldırım Çalışması Yapıldı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Namazgâh Sokak ve Hülya Sokak'ta yürütülen kaldırım çalışmalarının ardından asfalt serimi gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan Fen İşleri Müdürlüğü ve bağlı ekipler tarafından Çorlu'nun dört bir yanında gerçekleştirilen yol ve kaldırım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Şeyhsinan Mahallesi Namazgâh Sokak'ta Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında 2.550 m²-m/tül kaldırım, 3.320 m² yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Tunçcan, "Namazgâh Sokak'ta 5.800 ton balans ve tüvenan malzemesi serimi gerçekleştirilirken, 1.100 ton asfalt serimi yapıldı. Ayrıca yolda 216 m/tül belediye bordürü, 179 m/tül bahçe bordürü, 357 m/tül yani bordür, 116 m/tül sınırlandırma bordürü, 173 m² kilit taşı, 1.464 m² prizma taş ve 19 m/tül engelli taşı kullanıldı.

Yine Şeyhsinan Mahallesi Hülya Sokak'ta 1.175 m²-m/tül kaldırım çalışması, 1.575 m² yol çalışması yapıldı ve yola 650 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Yolda 18 m/tül belediye bordürü, 45 m/tül bahçe bordürü, 222 m/tül yeni bordür, 142 m/tül sınırlandırma bordürü, 739 m² prizma taş ve 6 m/tül engelli taşı kullanıldı.

Çalışmalarda iki silindir, sekiz kamyon ve bir adet greyder, ekskavatör, bekoloder, bobcat, finişer ve 30 personel görev aldı. Ekiplerimiz program dâhilinde Çorlu'muzun dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor." dedi.

6.10.2020 14:02:54