30 Ağustos Zafer Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Orjinal Resim

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Şehitlikte düzenlenen anma programı ile resmi program sona ererken, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Zafer Turu'na katılarak zafer coşkusunu Çorlu halkıyla paylaştı. Gece ise Çorlu Belediyesi dijital medya hesaplarından Grup Nefes ve Kolektif Çorlu konserleri düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlama programı pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Törene Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, siyasi parti başkan ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil ve askeri erkân, basın mensupları ve vatandaşların katıldı. Program Çorlu Şehitliği'nde düzenlenen anma etkinliği ile sona erdi. Şehitlikte düzenlenen etkinlikte saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşımız okundu, ardından şehitlerimizin ruhları için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Başkan Sarıkurt 'Zafer Turu'na Katıldı

Resmi programın sona ermesinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen araç konvoyuna eşlik ederek 'Zafer Turu'na katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt üstü açık gezi otobüsünden halkı selamladı ve Çorlulular'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Çorlulular Sevgi Gösterisinde Bulundu

Şehir genelinde düzenlenen tura Çorlu halkı büyük ilgi gösterirken sevgi gösterilerinde bulunarak 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu kendilerine yaşattıkları için teşekkürlerini ilettiler ve araçlardan yayınlanan marşlara eşlik ettiler.

Zafer Coşkusu Dijital Platform Konserleriyle Devam Etti

Çorlu halkının büyük ilgi gösterdiği Zafer Turu akşam saatlerinde sona ererken Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri dijital platformda Çorlu halkıyla buluştu.

Pandemi kapsamında alınan kararlar nedeniyle Ramazan ayında dijital konserler düzenleyen Çorlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin iptal edilmesinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yine dijital platformlarda kutladı. 30 Ağustos coşkusunu yaşatmak için yerel sanatçıların sahne aldığı Youtube ve Facebook canlı yayınlarıyla Çorlulular’ın evlerine konuk olan Çorlu Belediyesi Kolektif Çorlu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Konser programı Grup Nefes konseri ile sona erdi.

Çorlulular, Atatürk'ün sevdiği şarkıların da seslendirildiği konserlere sosyal medya hesapları üzerinden eşlik ederek coşkulu ve keyifli bir gece geçirdiler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    31.08.2020 16:19:27
  • Okuma Sayısı
    3235

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l