Acıbadem Sokak´ta Asfalt ve Kaldırım Çalışması Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Acıbadem Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt serim ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.

Kazımiye Mahallemizde yer alan Acıbadem Sokak’ta gerçekleştirilecek çalışmalar öncesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 1.850 tonluk alt dolgu malzemesi serimi yapıldı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz asfalt serim ve kaldırım çalışmalarına başladı.

1 greyder, 1 beko-loder, 1 bobcat, 2 silindir, 1 finişer, 8 kamyon ve 1 su tankerinin kullanıldığı ve 30 personelin görev aldığı çalışmalarda Acıbadem Sokak’ta toplamda 1.150 ton sıcak asfalt serilirken kaldırım çalışmalarında ise kilit taşı, prizma taş ve farklı niteliklerde bordürler kullanıldı. Acıbadem Sokak tamamlanan çalışmalar sonunda yepyeni bir görünüme kavuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen asfalt serim çalışmaları hava şartları el verdiği sürece şehrin muhtelif noktalarında devam edecek.

27.08.2020 15:21:19