´Yeni Bir Başlangıç´ ile Bitmeyen Dostluklar

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Yeni Bir Başlangıç’ projesi ile Geçici Hayvan Bakımevi’nde bakımı yapılan sokak hayvanları sahiplendirilmeye devam ediyor.

‘Sizin Eviniz Onun Yuvası Olsun İster misiniz?’ düşüncesiyle hazırlanan Yeni Bir Başlangıç projesi ile 2020 yılının ilk sekiz ayında 243 köpek ve 64 kedi vatandaşlarımız tarafından sahiplenildi. İç-dış parazit ve kuduz aşıları yapılan hayvanlar kısırlaştırma işlemlerinin yapılmasının ardından sağlıklarına kavuşurken, kimlik kartları çıkarılan sahipsiz hayvanlar daha sonra ücretsiz bir şekilde sahiplendiriliyor.

Trakya’nın En Büyük Bakımevi

Trakya’nın en büyük hayvan bakımevi olan Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde yürütülen bakım ve tedavi çalışmalarının ardından sokak hayvanlarını sahiplendirmeyi özendirmek adına başlattığı proje ile bugüne kadar pek çok can dostumuz yeni ailesine kavuştu. Sokak hayvanlarının yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Yeni Bir Başlangıç’ projesi sayesinde sahipsiz hayvanlar sıcak birer yuvaya kavuşuyor.

Sevimli Dostlarımıza Sıcacık Yuva

Çorlu Belediyesi tarafından sevimli dostlarımızın sıcak ve güvenli yuvalarında yeni bir hayata başlamalarına imkân sağlayabilmek amacıyla başlatılan proje kapsamında Çorlu Belediyesi resmî internet sitesinde yer alan 'Yeni Bir Başlangıç' sayfasını ziyaret edilebiliyor. Sayfada Geçici Hayvan Bakımevi’nde bulunan ve sahiplendirilmeye uygun olan hayvanlar yer alıyor.

‘Yalnız Olmadıklarını Hissettirelim’

Hayvan sahiplenmenin ve Yeni Bir Başlangıç projesinin önemine değinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Eğer imkânımız varsa can dostlarımızı sahiplenelim ve onları aile sıcaklığında yaşatalım. İmkânlarımız el vermiyorsa da sokaklarda yaşayan hayvanlarımızı besleyerek, onlara ilgi göstererek yalnız olmadıklarını hissettirelim.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    19.08.2020 09:38:32
  • Okuma Sayısı
    2254

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l