Tenis Kortlarımız Yeniden Hizmetinizde

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi içerisinde yer alan tenis kortları yeniden vatandaşımızın hizmetine açıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından alınan salgından korunmaya yönelik tedbirler gereği ülke genelinde kapatılan spor kompleksleri, 1 Haziran’da yeni normalleşme dönemine girmemizle birlikte yeniden açılmaya başladı. Mart ayında kapanan Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi de yeniden hizmet vermeye başladı.

Hem çocuk hem de yetişkinlere yönelik tenis kurslarının verildiği Tenis Kompleksi, 15 Haziran itibarıyla kapılarını yeniden Çorlulu tenis severlere açtı. Uzunca bir süre tenis sporundan ayrı kalan çocuklar, Çorlu Belediyesi’nin tenis antrenörleri eşliğinde yeniden kurslara başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın yeni normalleşme sürecine dair yayınladığı “Covid-19 – Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi”ne uygun bir şekilde hizmet vermeye başlayan ve bu kapsamda düzenli olarak dezenfekte edilen Tenis Kompleksi’miz, her yaştan sporsevere hizmet vermek için hazır durumda.

Alipaşa Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde bulunan Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde özel tenis antrenörleri eşliğinde yeniden açılan tenis kursları, hem çocuk hem de yetişkin gruplara hitap ediyor. Tenis Kompleksi içerisinde bulunan tenis kortları ayrıca tenis oynamak isteyen vatandaşlarımız tarafından saatlik olarak da kiralanabiliyor. Ders almak veya kort kiralamak isteyen vatandaşlarımız 0542 547 54 85 no.lu telefondan bilgi alabiliyorlar.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    16.06.2020 14:16:54
  • Okuma Sayısı
    2516

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l