Haftanın Spor Panoraması

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Çorluspor 1947 hafta sonu oynadıkları müsabakaları galibiyetle tamamlayarak bir üst lig için önemli avantaj elde ettiler.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, Erzurum BŞB Gençlikspor'u konuk etti.

Ligin 19. haftasında Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodu karşılıklı basketlerle 22-17 ÇBSK'nın üstünlüğü ile sona erdi. 2. periyotta Erzurum ekibi bulduğu üçlüklerle aradaki farkı kapatırken ilk yarı 31-31'lik eşitlikle tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında her iki takımda karşılıklı hücumlarla sayı bulmaya çalışırken ÇBSK 3. periyotu 17-14 önde tamamladı. Son periyotta daha üstün bir performans ortaya koyan ÇBSK periyotu 23-19, müsabakayı ise 71-64'lük galibiyetle tamamladı.

ÇBSK aldığı galibiyetle puanını 29'a yükseltti ve ligde 4. sırada yer aldı. ÇBSK bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Çorluspor 1947 ligin 22. haftasında Saray Belediyespor'u konuk etti.

Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısı konuk ekip Saray Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda daha üstün bir futbol oynayan Çorluspor 1947 bulduğu golle eğitliği sağladı. Konuk ekibin yeniden öne geçtiği maçta önce eğitliği sağlayan Çorluspor 1947 karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle müsabakayı 3-2 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Çorluspor 1947 aldığı galibiyetin sonunda 46 puanla 4. sıraya yerleşirken hafta sonu Sağlamtaşspor deplasmanda mücadele edecek. Çorluspor 1947 kendi evinde oynadığı ilk müsabakayı 5-1 kazanmıştı.

17.02.2020 11:41:38