Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı

Yerel Yönetimler Personelinin 2022 Yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 06.01.2022 tarih ve 2625312 sayılı yazısında, Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında, 2022 yılında yerel yönetimler personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ile zabıta personeli görevde yükselme sınavının yapılacağı bildirilmiş olup, ekte bildirilen kadrolar için müracaat edecek personelin onaylı diploma örneği ile en geç 01.02.2022 tarihi mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Sınava ait yazı örneği, sınav takvimi ve sınav konuları ekte sunulmuştur.