Başkan Baysan Kapalı Pazar Yerini Ziyaret Etti

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, bugün hizmete açılan kapalı pazar yerini ziyaret etti.

10-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen yer belirleme kura çekimlerinin ardından hizmet vermeye hazır hâle gelen kapalı pazar yeri, sebze-meyve pazarıyla bugün ilk defa resmi olarak hizmete açılmış oldu. Hizmete girdiği ilk günde kapalı pazar yerine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Baysan, burada pazar esnafı ve alış verişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Pazar esnafı ve vatandaşlar yeni kapalı pazar yerinden çok memnun olduklarını dile getirerek Başkan Baysan'a teşekkürlerini ilettiler. Esnaftan ve vatandaşlardan son derece olumlu tepkiler alan Başkan Baysan, 2016 yılında Çorlu'da iki katlı başka bir pazar yerinin daha yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Çorlu Belediyesi'nin hizmete sunduğu kapalı pazar yeri her hafta Perşembe günleri sebze-meyve ve gıda pazarı olarak, Cuma günleri ise tuhafiye (giyim) pazarı olarak hizmete açık olacak.

3.08.2015 11:30:41