Çorlu GİAD ve Uğur Beton´dan İftar Yemeği

Sevgi ve barış dini olan İslam'ın mübarek ayı Ramazanda, Çorlu Aşevi'nde verilen iftar yemekleriyle birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneği sergileniyor.

Aşevi'nde verilen iftar yemekleri Ramazan ayının 20. akşamında Çorlu Genç İş Adamları Derneği, 21. akşamında ise Ramazan Ayı içerisinde Çorlu Belediyesi Aşevi'nde 3. iftar yemeğini gerçekleştiren Uğur Beton'un katkıları ile gerçekleştirildi. Söz konusu iftar yemeklerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı, Çorlu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Orhan Diktaş ve dernek yönetimi, Çorlu Belediyesi birim amirleri hazır bulundu.

Her akşam yaklaşık 1500 vatandaşımızın bir araya geldiği iftar yemekleri okunan dualarla son buldu. Çorlu Belediyesi Aşevi'nde düzenlenecek iftarlar Ramazan ayı boyunca devam edecek.

3.08.2015 11:30:41