Zirve Dağcılık´tan Hayvan Barınağına Katkı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı'na, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi tarafından tıbbi cihaz katkısında bulunuldu.

Çorlu Hayvan Barınağı'nda tıbbi operasyonların gerçekleştirildiği muayene ve ameliyat odalarının modernize edilmesi için Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi tarafından muayene masası, röntgen ve koter cihazları ile sterilizasyon aleti hibe edildi.

Çorlu Hayvan Barınağı'nda Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi üyeleri, hayvan severler ve Çorlu Belediyesi yetkililerinin katıldığı teslim töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi hayvan barınağının, kurum çalışmalarının yanı sıra vatandaş desteği ve işbirliği ile daha modern hale getirildiğini ve hizmet kalitesinin artırıldığını dile getirdi. Geçtiğimiz dönemde ilgili kuruluş ve hayvan severlerin sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında sokak beslenmelerine de katkıda bulunduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Avcı, katkılarından dolayı tüm hayvan severlere teşekkürlerini iletirken Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi adına Uğur Şimşekkaya'ya plaket takdim etti.

Takdim edilen plaketi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü adına aldığını belirten Uğur Şimşekkaya da; hayvan barınağının ihtiyacı olan tıbbi ekipmanların temininden duyduğu memnuniyeti ifade ederken; alınan cihazların geçtiğimiz ay gerçekleştirilen "Sessiz Dostlarımız İçin Bu Gece Karadeniz" etkinliğinin geliriyle finanse edildiğini dile getirdi.

Gerçekleştirilen etkinlik hayvan barınağının gezilmesi ve yaptığı katkılardan dolayı Zirve Dağcılık'ın isminin verildiği muayene odası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.08.2015 11:30:41
  • Okuma Sayısı
    4

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l