Gönül Sohbetleri

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu'da faaliyet gösteren çeşitli derneklerin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.


Tarihi Belediye Binası'nda yapılan kahvaltılı toplantıya Hayrabolulular Derneği Başkanı Rıfat Köker, Sinoplular Derneği Başkanı Ramazan Gökçebaş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Cemil Bayram, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk, Çorlu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Kayacı, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Çorlu Şube yöneticisi Erhan Güçlü, Yozgatlılar Derneği yöneticisi Kurban Eroğlu ve Tüm Kastamonulular Derneği Başkan Yardımcısı Efkan Yağcıoğlu katıldı. Ayrıca Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci de gerçekleştirilen toplantıda hazır bulundu.


Toplantının başlangıcında katılımcılara tarihi belediye binasının geçmişi, restorasyon süreci ve mimari özellikleri hakkında çeşitli bilgiler veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; tarihi belediye binasının önümüzdeki dönemde halkımızın çeşitli kesimleriyle gerçekleştirilecek gönül sohbetleri olarak adlandırılan toplantılar ile bir çok kültürel ve sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapacağını belirtti.


Yapılan toplantıda belediye ve büyükşehir belediyesi faaliyet ve planları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Her yıl ortalama 10.000 göç alan Çorlu'da 81 ilden gelen vatandaşların huzur ve sükûnet içerisinde yaşadığını dile getiren Başkan Baysan bunda şehrimizde faal durumda bulunan dernekler ve bu derneklerin yöneticilerinin büyük rol oynadığını belirtti.
Çorlu'da festivaller, törenler, etkinlikler ve çeşitli organizasyonlarda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelindiğini hatırlatan Başkan Baysan, önümüzdeki süreçte de işbirliği içerisinde uyumlu bir şekilde çalışmayı hedeflediklerini söyledi.

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l