Işın Karaca Konseri

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Işın Karaca, Çorlu'da konser verdi.

Çorlu'nun Kurtuluş Günü münasebetiyle Kasım'da düzenlenmesi planlanan Işın Karaca konseri Karaman Ermenek'te yaşanan maden faciası nedeniyle ulusal yas ilan edilmesinden dolayı ertelenmişti. Ertelenen konser 30 Kasım Pazar akşamı Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirildi. Havanın soğuk olmasına rağmen binlerce vatandaş konser alanını doldurdu. Ünlü sanatçı Işın Karaca konser boyunca kendi eserlerinin yanı sıra Türk sanat müziği ve arabesk müziğinden sevilen şarkılar seslendirdi. Işın Karaca ayrıca dansları ve sahne şovlarıyla konser alanındaki havayı ısıttı. Gece boyunca izleyiciler de şarkılara eşlik ettiler.

Konserin sonunda teşekkür konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "1 Kasım Kurtuluş Günü'nde düzenlemeyi planladığımız konseri maden faciası sebebiyle erteledik. Böylesine soğuk bir havada Çorlu'yu ancak Işın Karaca ısıtabilirdi. Kendisine ve ekibine bize böyle güzel anlar yaşattıkları için teşekkür ederim. Bu akşam burada birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini yaşatan halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum," dedi. Konuşmasının sonunda "Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye" sloganını söyleyen Başkan Baysan'a meydanı dolduran binlerce kişi de eşlik etti.