Yeraltı Otoparkı Peyzaj Çalışmaları

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan 151 araç kapasiteli 3 katlı yer altı otoparkının çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, katlı yer altı otoparkına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve belediye personelinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Geçtiğimiz günlerde otoparkın üst kısmı zemin taşları ile kaplanmıştı. 1.659 metrekarelik bir alanda ise kauçuk zemin kaplaması yapılmaya başlandı. Gemi figürlü dört kaydıraklı oyun grubu, 2 adet figürlü tahterevalli, iki süslü salıncak kuruldu. Söz konusu çalışmalar kapsamında ayrıca aydınlatma direkleri, banklar, kamelyalar kurulacak ve otopark alanı yeşillendirilecek.

Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından katlı yer altı otoparkı ve park alanı halkın hizmetine sunulacak.