Mazbata Töreni

Orjinal Resim

30 Mart Yerel Seçimleri neticesinde yeniden Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ünal Baysan mazbatasını aldı.


Gerçekleştirilen seçimler neticesinde 4. kez Çorlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Ünal Baysan ile Çorlu Belediyesi meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu tarafından düzenlenen törenle aldı.


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen törene katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan salonda coşkuyla karşılandı. Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nevzat Yörük'ten teslim alan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yapmış olduğu konuşmasında; "Seçime giren tüm partileri kutluyorum. Seçilen meclis üyelerini, mahalle muhtarlarını ve ihtiyar heyeti üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Siyasette önemli olan sadece seçilmek değildir. Önemli olan seçildikten sonra da aynı sevgi ve saygıyı muhafaza edebilmektir. Biz seçilenler uçan kuşlara benzeriz. Aşağıdaki insanların hepsinin bizi görmesi ve anlaması mümkün değildir. O bakımdan yukarıdan uçarken çok fazla omuzlarımızı kabartmamamız gerekmektedir. Neticesinde biz buraya partimiz ve vatandaşlarımız tarafından layık görüldük. Ben bu seçim dönemindeki çalışmalarından ve üstün gayretlerinden dolayı kaymakamımıza, ilçe seçim kuruluna, emniyet camiamıza, jandarmamıza, tüm bürokratlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabi ki bu seçimin çok güzel bir atmosferde geçmesini sağlayan tüm partilerin milletvekilleri, il-ilçe başkanları ile bütün partili vatandaşlarımıza şahsım ve tüm seçilenler adına teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyor; sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Düzenlenen mazbata teslim törenine seçilen meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve ihtiyar heyeti üyelerinin yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Adalet Komisyonu ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nevzat Yörük, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Tolga Çemrek, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Adnan Kum, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ömer Tüfekçi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Belediye Meclis üyelerinin mazbatalarını aldığı tören; mahalle muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerinin mazbatalarını almasıyla son buldu.

 

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l