Gölbaşı Parkı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından Önerler Köyü yanında yapılan Gölbaşı Parkı, kış mevsiminin gelişiyle birlikte yeni bir görüntüye kavuştu.

 

Çorlu'nun ilk ve tek göletli parkı olma özelliği taşıyan Gölbaşı Parkı'nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda 7 iskele, 1oyun grubu, 2 fitness takımı, 1 teleferik ve gece aydınlatma lambaları yapıldı. 125.000 metrekarelik alana sahip Gölbaşı Parkı'na çok sayıda ağaç dikildi. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen çimler kullanılarak çimlendirme yapıldı. Gölbaşı Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandığında içinde 100 kişilik restaurant-cafe ve kamelyalı piknik masaları ve 3 adet iskele daha yapılacak.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "En önemli yeşil alan projelerimizden biri olan Gölbaşı Parkı'nda çalışmalarımız önemli ölçüde ilerledi. Çorlumuza yakışan güzel bir doğal park haline getirmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki Gölbaşı Parkı'nı hizmete açtığımızda halkımızın rağbet göstereceği bir mesire alanı haline gelecek," diye konuştu.

 

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l