Ş. Kurşun Caddesi´nde Trafik Işıkları Kuruldu

Çorlu Belediyesi, Şinasi Kurşun Caddesi'nde yürüttüğü altyapı, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının ardından, yeni oluşturulan kavşağa trafik ışıkları kurdu.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından 2500 metrelik hatta yeni kanalizasyon, içme suyu hattı ve yağmur suyu kanalı kurulan alanda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yapıldı. Şinasi Kurşun Caddesi ve Bülent Ecevit Bulvarı'nın kesiştiği noktada oluşturulan kavşak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirildi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gece aydınlatması ve trafik akışını düzenlemek amacıyla sinyalizasyon sistemi kuruldu.

Şehir içi trafiğinde oldukça önemli konumda bulunan Şinasi Kurşun Caddesi ve Bülent Ecevit Bulvarı'nda yapılan çalışmalar, halk tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Çorlu'yu birlikte yönetme felsefesiyle hareket eden Çorlu Belediyesi, ilçemizin alt ve üstyapısını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.