Buz Pisti Yoğun İlgi Gördü

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yarıyıl tatilinin başladığı 19 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olarak hizmete sunulan buz pisti yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanı’nda belediye hizmet binası önünde kurularak 19 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında açık kalan buz pistinden bir aylık süre içinde 6 bin 440 kişi faydalandı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunduğumuz buz pisti, belediyemiz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hizmet verdi. Yarıyıl Şenliği kapsamında hizmete giren buz pistimize 2 ila 62 yaş aralığındaki vatandaşlarımız ilgi gösterirken en yoğun ilgi ise 6-15 yaş grubundan geldi.

Okulların yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen çocuklarımız, aileleriyle birlikte açıldığı günden son güne kadar buz pistine akın etti. 1 aylık süre zarfında 6 bin 440 vatandaşımızın eğlenceli vakit geçirme imkânı bulduğu buz pistine gösterilen yoğun ilgi, bizi oldukça memnun etti.

Ücretsiz olarak hizmete sunduğumuz buz pistimizi önümüzdeki dönemlerde de yeniden hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak başta olmak üzere, Çorlu’muzda buz pisti açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    21.02.2024 13:40:27
  • Okuma Sayısı
    495

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l