Zabıta Teşkilatı´nın Kuruluşunun 194. Yılı Kutlandı

Orjinal Resim

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 194. yıl dönümü Çorlu Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören ile kutlandı.

Çorlu Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programına Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Oktay Çolpan, Özcan Veysel Tunçcan, İbrahim Turgut Bolat ve Kemaleddin Avcı, birim amirleri, Zabıta Müdürlüğü personeli, mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

'Hizmet Politikamız: Önce İnsan'

Törende konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Zabıtalık görevini yürüten tüm arkadaşlarımız, halkımızın karşısında değil onların yanında ve hizmetindedir. Zabıta teşkilatımız, her zaman yol gösterici olma ve giydiği üniformayla halkın esenliğine hizmet etme bilinciyle hareket etmektedir. 'Önce insan' anlayışıyla hizmet üreten zabıtamız, bu amaç doğrultusunda fedakârca görevini sürdürmektedir.

Belediyemizin bünyesinde çalışan 63 zabıta personelimiz ile Çorlu'muz için gece gündüz çalışıyor, şehrimizde huzuru sağlamak için çalışıyoruz. Yakında aramıza katılacak 25 yeni zabıta personelimiz ile daha da güçlenecek teşkilatımızda, şehrimize daha iyi şartlarda hizmet vermeyi arzu ediyoruz. şeklinde konuştu.

'Zabıta Personeline Çevre Dostu Araç'

Zabıta Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere 2 adet mini araç alındığını belirten Başkan Sarıkurt, Zabıta Müdürlüğümüz bünyesine kattığımız Çevre dostu elektrikli araçlarımız ile zabıta personelimiz olaylara anında müdahale edebilecek. dedi.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümü töreni, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Tören sonrasında zabıta ekipleri meydandan geçen vatandaşlara çiçek takdim etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    4.09.2020 15:16:30
  • Okuma Sayısı
    2725

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l