Meclis Toplantısı Öncesinde Dezenfeksiyon Çalışması

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi, meclis toplantısı öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Mart ayında koronavirüs salgınının başlaması sebebiyle, İçişleri Bakanlığınca alınan kararlar doğrultusunda, ülkemiz genelinde ara verilen belediye meclis toplantıları, normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte yeniden icra edilmeye başlandı. Nisan ayından bu yana gerçekleştirilemeyen Çorlu Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nın da 19 Haziran Cuma günü saat 14.00’da gerçekleştirilmesine karar verildi.

Normalde her ayın ilk çarşamba günü Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısı, bu defa sosyal mesafe kurallarına uymak amacıyla daha geniş bir alana sahip olan Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapılacak.

Toplantı öncesinde salon, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından özenle dezenfekte edildi. Temizlik ekiplerimiz oturma gruplarını, fuaye alanını, merdiven bölümlerini ve sahne kısmını hazırlanan özel solüsyonlarla dezenfekte ederek meclis toplantısına hazır hâle getirdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    18.06.2020 10:33:21
  • Okuma Sayısı
    1853

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l