ÇBSK Altyapısı Gelecek Vaat Ediyor

Orjinal Resim

Altyapıya büyük önem veren Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, basketbol branşında Çorlu'nun en başarılı kulübü hâline geldi.

Kurulduğu 2006 yılından bu yana çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren ve altyapısında başarılı sporcular yetiştiren Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, son yıllarda özellikle basketbol branşında elde ettiği başarılarla bugün, Çorlu'nun en başarılı spor kulübü olmayı başardı.

Altyapı çalışmalarını yaz boyunca tüm hızıyla sürdüren ÇBSK, seçmelerin tamamlanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Basketbol A Takımının yanı sıra, 2015-2016 Tekirdağ Basketbol Altyapı Liglerinde Genç Erkek-Bayan, Yıldız Erkek A-B, Yıldız Bayan, Küçük Erkek A-B, Küçük Bayan, Minik Erkek A-B, Mini (Junior) A-B Kategorilerinde 12 ayrı takımla liglere katılacak.

Basketbolun yanı sıra diğer spor branşlarında da faaliyetlerini sürdüren Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, spor yapmaya istekli tüm çocukları ve gençleri bünyesine katmaya devam edecek. Ana branş basketbol ve diğer branşlar voleybol, yüzme, futbol, karate, masa tenisi ve satrançta kayıtlar sürüyor. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'ndan ya da Altyapıdan Sorumlu Antrenör Emre Özak'tan 0544 324 56 21 no'lu telefon aracılığıyla bilgi alabilecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.08.2015 11:30:41
  • Okuma Sayısı
    454

FOTOĞRAFLAR

1
2
3
4

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l