ÇBSK Basketbol A Takımı İlk Antrenmanına Çıktı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün yeni sezonda Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Erkek Basketbol A Takımı, antrenmanlarına başladı.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele veren ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni düzenlemesiyle bu yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan ÇBSK Basketbol A Takımı, sezona iyi bir başlangıç yapmak için Pazartesi günü ilk idmanına çıktı. Tüm idari ve teknik ekibin de hazır bulunduğu 1,5 saatlik antrenmanda sporcular ısınma ve top çalışmaları yaptı. Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sporculara başarılar dileyerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇBSK Basketbol A Takımı, hazırlık maçları kapsamında önümüzdeki günlerde dörtlü turnuvayla seyircisinin karşısına çıkacak ve Çorlululara keyifli bir basketbol turnuvası yaşatacak. Sezona iyi bir giriş yapmak isteyen ÇBSK Basketbol A Takımı, sezonun ilk resmî maçını ise 31 Ekim 2015'te İstanbul TED Spor Kulübü ile kendi evinde oynayacak.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.08.2015 11:30:41
  • Okuma Sayısı
    994

FOTOĞRAFLAR

1
2
3
4
5

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l