Kapalı Pazar Yeri Dezenfekte Edildi

Çorlu Belediyesi'nin dün hizmete açtığı kapalı pazar yeri, ilk günün ardından dezenfekte edilerek bir sonraki gün kurulacak olan pazar için hazır hâle getirildi.

Kapalı pazar yerindeki esnafın saat 21:00'a kadar tezgahlarını kaldırmalarının ardından Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler alanda temizlik çalışmalarına başladı. Gece boyunca çalışarak pazar alanındaki çöpleri toplayan ekipler, süpürme işleminin ardından zeminde bulunan koku ve lekelerin çıkartılması için zemini yıkayarak dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdi.

Dezenfeksiyon işlemi, her hafta Perşembe ve Cuma günleri hizmet verecek olan kapalı pazar yerinde, Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce düzenli olarak yapılacak.

3.08.2015 11:30:41