Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Çorlu'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Çorlu Belediyesi Tarihi Belediye Binası bahçesinde gerçekleştirilen törene Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumhuriyet Başsavcılığı Temsilcisi Çorlu Cumhuriyet Savcısı Emre Genç, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, 5. Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tekin Bora İyidiker, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreni vesilesiyle tarihi belediye binasına ilk kez ziyaret eden 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu'na Çorlu Belediyesi tarafından restore edilen binayı gezdiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, binanın tarihi ve mimarisi hakkında bilgiler verdi.

Çorlu Belediyesi Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen bayramlaşma merasiminin ardından protokol mensupları tarafından Çorlu Huzurevi ziyareti gerçekleştirilip, huzurevi sakinlerinin bayramı kutlandı.

3.08.2015 11:30:41