Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramlar, toplumda birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine vesile olan, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, toplumsal barış ve kardeşliğin pekiştirilmesine katkı sağlayan  özel günlerdir.

Hoşgörü ve paylaşımın ibadet ile harmanlanarak  yoğun manevi duygularımızın ön plana çıktığı, Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek kültürümüzde büyük bir öneme sahip olan yeni bir Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan bayramının, barış ve sevgi dini olan İslam'ın ruhuna uygun olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çorlulu hemşerilerimiz olmak üzere Türkiye'nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor; mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ünal BAYSAN

Çorlu Belediye Başkanı