ÇORLU PROTOKOLÜ AŞEVİ´NDE BULUŞTU

Çorlu protokolü, Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verilen iftar yemeğinde buluştu.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Adem Yeşilkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Müftüsü Adem Gülmek, İlçe Nüfus Müdürü Safet İran, Çorlu Mal Müdürü Hüseyin Kahveci, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy, İlçe Milli Emlak Müdürü Hayrettin Çapkın, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı ile belediye meclis üyeleri Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

1000'den fazla vatandaşın katıldığı iftar yemeği, barış ve sevgi dini İslamın mübarek ayı Ramazanın ruhuna uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde geçti. İftar yemeği Çorlu Müftüsü Adem Gülmek'in okuduğu yemek duasının ardından son buldu.

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verilen iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca devam edecek.

3.08.2015 11:17:47

FOTOĞRAFLAR