ÇORLU TİCARET BORSASI AŞEVİ´NDE İFTAR YEMEĞİ

Çorlu Ticaret Borsası Çorlu Belediyesi Aşevi'nde iftar yemeği verdi.

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde her gün Çorlu Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, çeşitli kurumlar ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla iftar yemeği düzenleniyor.

Ramazan ayının 12. gününde 1000'i aşkın  vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği Çorlu Ticaret Borsası tarafından verildi. Gerçekleştirilen iftar yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz,  Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Çorlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın ile Çorlu Ticaret Borsası üyeleri,  belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi üyeleri, mahalle muhtarları ve basın mensupları hazır bulundu.

Başkan Baysan, iftar öncesi Çorlu Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz'a Aşevini gezdirirken, işleyiş hakkında bilgiler verdi.

İftar yemeği, yemek duasının okunmasının ardından son buldu.

3.08.2015 11:06:27

FOTOĞRAFLAR