Türk Kızılayı Genel Başkanı´ndan Başkan Baysan´a Ziyaret

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Üsrev Aktaş Kızılay İş Merkezi'nin açılışı için Çorlu'da bulunan Türk Kızılayı Genel Başkanı, gerçekleştirdiği Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile bir araya geldi. Yapılan ziyarette Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve heyet arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Baysan Çorlu ve Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baysan; Türk Kızılayı Çorlu Şubesi'nin şehrimizde yaptığı çalışmalara Çorlu Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer, Türk Kızılayı Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri ile Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Başkanı Ertan Aşut hazır bulundu.

20.05.2015 15:33:32