Türkiye Paralimpik Boccia Milli Takımı Çorlu´da Kampa Girdi

Orjinal Resim

16-22 Haziran 2015 tarihlerinde Polonya'da yapılacak olan "BOCCIA WORLD OPEN CHAMPIONSHIPS-Pozna?'' 2015 Dünya Kupası'na katılacak olan Paralimpik Boccia Milli Takımı, Çorlu Belediyesi'nin sponsorluğunda Çorlu Silverside Hotel'de kampa girdi.

Paralimpik Boccia Milli Takımı Antrenörü Nihat Yılmaz yönetimindeki kampta şampiyonaya hazırlanan Çorlulu sporcu Bilgin Can ve Kocaelili sporcu Yavuz Acar'a iki yardımcı antrenör, bir uzman fizyoterapist ve iki refakatçi eşlik ediyor.

Her gün çift idmanla şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Paralimpik Boccia Milli Takım Antrenörü Nihat Yılmaz, "Çorlu Belediyesi'nin sponsorluğundaki hazırlık kampımızda iki sporcumuzla çalışmalar yapmaktayız. BC3 sınıfı 2 sporcu ve BC4 sınıfı 1 sporcu ile katılacağımız şampiyonanın hazırlıklarına, Milli Takım Yardımcı Antrenörleri Yasemin Koçak ve Şefika Kaygusuz ile beraber 1 uzman fizyoterapist ve 2 refakatçi ile her gün çift antrenman yaparak etmekteyiz. Sporcularımızın Çorlu Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası 6. Çocuk Festivali'nin gala programına davet edilmesi onlara ayrıca bir moral takviyesi olmuştur. Bizlere maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ünal Baysan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Çorlu Belediyesi'nin malzeme ve konaklama desteği ile gerçekleştirilen kamp, 3 Mayıs 2015 tarihine kadar sürecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    29.04.2015 14:57:21
  • Okuma Sayısı
    4

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l